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Bringing Hokkaido food to the world.

12年前、Uターンで地元札幌に戻った私は、道内各地を取材する中で、「北海道の食」の美味しさと、その圧倒的なブランド力を再認識しました。と同時に、第一次産業の生産者やそれに関わる企業の努力と情熱が、北海道の成長を支え続けてきたのだと感じました。

大学卒業後から現在に至るまで、たくさんの職種の企業を取材させていただきましたが、2025年からは特に「北海道の食」に特化した映像を制作していきます。

私が目指すのは、北海道の食や生産者を「伝える」、その魅力を「広げる」、そして人や地域、世界と「繋ぐ」ことです。 WebやSNS、YouTubeなどのデジタルの技術を掛け合わせ、北海道ブランドのさらなる価値向上に貢献していきます。

北海道のために。
生産者のために。
そして次世代へつなげるために…。

私たちは「プロの技術」と「現場への情熱」を持って、これからも情報発信に全力を注いでいきます。

北海道愛は、誰にも負けません。

I returned to my hometown of Sapporo 12 years ago, and while reporting on various parts of the prefecture, I rediscovered the deliciousness of “Hokkaido food” and its overwhelming brand power. At the same time, I felt that the efforts and passion of primary industry producers and related companies have continued to support Hokkaido’s growth.

Since graduating from university, I have interviewed companies in many different occupations, but from 2025, I will be producing videos that specialize in “Hokkaido food”.

My goal is to “communicate” Hokkaido’s food and producers, “spread” their appeal, and “connect” them with people, regions, and the world. By combining digital technologies such as the web, SNS, and YouTube, I will contribute to further enhancing the value of the Hokkaido brand.

For Hokkaido.
For the producers.
And to pass on to the next generation…

With our “professional skills” and “passion for the field,” we will continue to put all our efforts into disseminating information.

Our love for Hokkaido is second to none.

Gibeon Co., Ltd. is recruiting staff.

If you have experience in television production, have a track record in filming, editing, or technical matters, or if you have web direction or design skills, please feel free to contact us.